Experienta | Transparenta | Exigenta 

Povestea Noastra

Experienta, promptitudinea si calitatea serviciilor au facut ca echipa noastra sa se dezvolte si sa se consolideze permanent, astfel incat sa asiguram solutionarea si executarea celor mai complexe spete de natura juridica.

Infiintat in anul 2004, Birou executor judecatoresc Cojocaru Bogdan Mihai pune la dispozitia dumneavoastra expertiza profesionala a unui echipe de profesionisti cu studii juridice, studii economice si personal auxiliar cu experinta practica, acumulata activ prin solutionarea unora dintre cele mai complexe dosare de executare silita din Circumscriptia Curtii de Apel Bucuresti.

Asa cum legea, uzantele, dar si piata o cer, biroul nostru, situat in inima Bucurestiului, este echipat modern fiind dotat cu toate echipamentele necesare desfasurarii in conditii excelente a procedurii de executare silita prevazuta de legislatia in vigoare.

Apeland la serviciile noastre va puteti baza pe un colectiv puternic si pregatit, in cadrul caruia mai mult de jumatate dintre angajati au studii juridice ocupand pozitii de consilier juridic, precum si pe expertiza unui avocat definitiv cu o bogata experienta de peste 15 ani cu care biroul nostru are contract de colaborare. Totodata, in rezolvarea problemelor dumneavoastra va vor servi cu promptitudine atat agentii procedurali cat si personalul auxiliar.

Toti angajatii nostri au ca principal obiectiv eficienta serviciilor acordate clientilor, venind in intampinarea tuturor cerintelor acestora, activitatea biroului bazandu-se pe seriozitate, Transparenta, promptitudine, calitate si, nu in ultimul rand, confidentialitate. Ca echipa, impartasim aceleasi valori care ne ghideaza in felul in care lucram, in deciziile pe care le luam si in modalitatea in care interactionam cu clientii nostri: excelenta munca individuala dar si de echipa, ambitie, angajament si dedicare sunt valori care reprezinta promisiunea noastra catre clienti.

Portofoliul de clienti multumiti si valorile profesionale care ne motiveaza in activitatea noastra de zi cu zi ne recomanda pentru a lucra impreuna cu Dumneavoastra. Tratam cu aceeasi Exigenta, profesionalism si atentie orice client, indiferent de tipul serviciului solicitat.

Experienta vasta

Servicii ireprosabile

Echipa unita

Profesionalism ridicat

"Inspiratia exista, dar trebuie sa te gaseasca muncind." - Pablo Picaso

Executorul Judecatoresc

In calitate de executor judecatoresc, cu o profunda intelegere a aspectelor de natura legala si a implicatiilor acestora in viata sociala si economica a individului si a entitatii economice, Mihai Bogdan Cojocaru se distinge in cadrul profesiei din care face parte prin cunostintele exhaustive in materia executarii silite, dar si de drept general, prin profunda cunoastere a sistemului juridic si a jurisprudentei in materia executarii silite din Romania, precum si printr-o tehnica juridica desavarsita si o experienta indelungata acumulata in acest domeniu.

Licentiat in 1999 al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Romano-Americane, dupa sustinerea examenului de admitere in profesia de executor judecatoresc in anul 2003, Mihai Bogdan Cojocaru si-a desfasurat in mod neintrerupt activitatea sa in calitate de executor judecatoresc, calitate in care ajutat numerosi clienti sa-si satisfaca drepturile.

Misiunea Noastra

Sa repunem in drepturi creditorul cu respectarea legislatiei in vigoare, ce se poate realiza chiar prin una din urmatoarele modalitati:

  • recuperarea creantelor
  • predarea bunurilor mobile si imobile
  • aplicarea masurilor asiguratorii
  • constatarea unei stari de fapt
  • efectuarea procedurii ofertei reale urmata de consemnatiune
  • transmiterea notificarilor
  • intocmirea protestului de neplata
  • vanzarea bunului dispusa de instanta
  • oferirea de consultanta partilor
  • intocmirea oricaror alte acte date in competenta executorului judecatoresc
noImg
Echipa

Efrim Mirela

Consilier juridic & Team leader

Roxana Ghitescu

Consilier juridic

Andreea Presa

Consilier juridic

Livia Raboj

Referent

Mirela Gaeta

Referent

Teodora Constantin

Secretara
“Nimeni nu poate fluiera o simfonie. Este nevoie de o orchestra pentru a canta”
H. E. Luccock

Colaboratori

AS

Adrian Stirbu

Avocat

- Inregistrari RNPM (AEGRM) - 

Cabinet Avocat Stirbu Adrian

Tel: 0372727276

MZ

Mihaela Zlate

Avocat

- consultanta si reprezentare -

Cabinet Avocat Zlate Mihaela

Tel: 0740869024

BC

Bogdan Cociobanu

Expert Evaluator, MAA, REV

 

Cociobanu si Asociatii

Tel: 0722297738

LG

Lidia Georgescu

Notar

 

BNP Georgescu Lidia, Moldoveanu Bogdan

Tel: 0212313287

EL

Elena Tuica

Manager

Pastel Print SRL

Tel: 0722359607

AT

Alexandru Toma

expert cadastrist

Geosfast SRL

Tel: 0757080079

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord